Information - Hulby GF

Gå til indhold

Hoved menu:

Information

------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har nu sluttet sommersæsonen i år i petanque med en god og hyggelig afslutning. Vi var efter min lille regnebog 28 deltager, hvilket jeg synes er rigtig godt.
Vi startede kl. 12.00 med at spise vores medbragte mad. Maden blev indtaget på vores dejlige overdækkede terrasse,
hvor der også var læ for den smule vind, der nu var der, den dag. På terrassen var der også plads til at holde den lovpligtige afstand imellem os.
Vi overgik derefter til at spille 2 spil. Det foregik i god stemning og godt vejr, hvor solen var fremme meget af tiden.
Ca. 15:30 var det tid til kaffe og præmie overrækkelse og derefter kunne vi sige tak for en dejlig eftermiddag.

Selvom starten ikke var god på sæsonen på grund af corona-virussen, kom vi dog igang lidt senere ud på sæsonen.
Her var jeg glad for vores hjemmeside, hvor jeg kunne kommunikere vores status ud til alle medlemmer.
Den side kommer jeg nok til at bruge noget mere.
da jeg ikke synes at Slagelse Magasinet, som vi i øjeblikket bruger som medlemsblad, ikke kan yde os det, vi gerne vil have,
især når vi tænker på den lille information vi har til magasinet. Magasinet er bare for stort for os. Vi drukner i det.
Hvis vi forsætter med Magasinet, så vil jeg gerne have en skribent, der kunne lave disse artikler.
Jeg ser mig ikke i stand til at forsætte med dette arbejde og vil derfor gerne afløses.

Petanque forsætter som sædvanlig hver torsdag kl. 14:00 hele vinteren igennem.
Og husk, vi har gløg og æbleskiver i december måned til at varme os på.
Vi planer på at starte sommersæsonen 2021 igen efter påske tirsdag d. 06 april 2021.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu